In avant-première: EVA's Boodschap van Algemeen Nut

wrapper2

wrapper

Een week die we misschien toch wel een beetje historisch kunnen noemen. Na al de vleespromotiefilmpjes van de VLAM, kon er eindelijk wat tegengewicht in de schaal gegooid worden. Wat betekent dat? Bubbels en hapjes natuurlijk! Dankzij Wonky, De Hobbit, V-Box, VALI, Wilmersburger, Sheese, Fairwine en De Wilde Brouwers kon iedereen genieten van allerlei lekkere fingerfood en drankjes. Met een streepje muziek erbij, zat de sfeer meteen goed. De Gentse jongens van Brika Bak namen de taak op zich. Vol goesting blaasden zij via hun saxofoon oude liedjes nieuw leven in. Nog een accordeon, gitaar en cajon erbij en de troubadours waren compleet.

Omdat met de hulp van allen die onze crowdfunding ondersteunden het filmpje vijf donderdagen langer te zien zal zijn, moesten we toch wel iets terugdoen. Na al dat lekkers mochten ze het moment suprême vervroegd meemaken: ze kregen onze Boodschap van Algemeen Nut als eerste te zien. Bij zo’n plechtig gebeuren kon de traditionele speech niet ontbreken. Nena leidde het filmpje in en bedankte iedereen die dit fantastische moment mee mogelijk had gemaakt.

De reacties waren ontzettend positief. Het spotje, gemaakt door Dirk Domen i.s.m. productiehuis Geronimo, werd warm onthaald. Nu maar hopen dat de rest van Vlaanderen volgt!

Foto's: Tim Van Den Brande

29/09/2017