Nu in het magazine

Gyoza, Okonomiyaki, Dango en Donburi, het klinkt Chinees, maar in feite is het Japans. In dit magazine ontdek je de kneepjes van de Japanse keuken, laat je verrassen en ontdek nieuwe combinaties en smaken.

Voor de citytrip blijven we dichter bij huis. Berlijn staat al langer gekend als veganvriendelijke stad en dat kunnen we alleen beamen. De 18 restaurants die we toelichten, zijn nog maar het tipje van de ijsberg!

We geven ook meer uitleg bij het onderzoek dat we deden in samenwerking met iVOX waaruit blijkt dat bijna de helft van de Belgen zijn vleesconsumptie het laatste jaar heeft verminderd. Wat verder opvalt is het grotere aantal vegetariërs bij de Belgen jonger dan 34 en dat dierenwelzijn steeds belangrijker wordt om te kiezen voor een plantaardige maaltijd.

EVA Magazine 69 lente 2018

EVA Magazine bij jou thuis

Wil je ook het smakelijkste magazine van het land vier keer per jaar in je bus? Klik dan hier en word vandaag nog abonnee! Naast het magazine, krijg je met je EVA-kaart ook nog heel wat andere voordelen.

Vorige edities

Nu in het magazine

EVA Magazine 69 lente 2018

Winter 2017

EVA Magazine ledenblad

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2015

Herfst 2015

EVA magazine herfst 2015 veggie lunchbox

Lente 2016

Winter 2015